Gezond Veilig Vitaal

Even voorstellen: Jurgen van Houdt

SamenTwente heeft vanaf september een nieuw algemeen- en dagelijks bestuur. Vandaag stelt Jurgen van Houdt (sinds 2014 wethouder in Gemeente Enschede) zich als dagelijks bestuurslid voor:

“Het is een voorrecht om deel uit te mogen maken van het dagelijks bestuur van SamenTwente. Publieke gezondheid gaat mij aan het hart. Gezonde(re), vitale(re) en gelukkige inwoners; dat is ons streven, in Enschede en in Twente. Als dagelijks bestuurslid wil ik mij hier de komende jaren voor de volle honderd procent voor inzetten. Er is veel werk te doen; wij dragen samen de bestuurlijke verantwoordelijkheid voor de GGD, OZJT (Organisatie voor de Zorg en de Jeugdhulp in Twente) en Veilig Thuis Twente. Een goede regionale samenwerking is daarbij van groot belang. Samen staan we sterker en komen we verder!”

De algemeen- en dagelijks bestuursleden mogen zich, samen met alle SamenTwente collega’s, gemeenten en ketenpartners, komende vier jaar inzetten voor een gezonder, veiliger en vitaler Twente. Het dagelijks bestuur heeft daarbij een speciale rol: zij zijn actief gekozen uit het algemeen bestuur en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van SamenTwente.

Portret Jurgen van Houdt (dagelijks bestuurslid SamenTwente)

Jurgen van Houdt (dagelijks bestuurslid SamenTwente)