Gezond Veilig Vitaal

Onze vacatures

Sociaal verpleegkundige Meldpunt Zorgwekkend gedrag

Als sociaal verpleegkundige pak je meldingen op over mensen die ernstig zorgmijdend of verward gedrag vertonen. Jij geeft jouw deskundig oordeel en advies, in plaats van zelf hulp te verlenen.

GGD TwenteOverijsselTijdelijkWelzijn/gezondheidszorgBepaalde tijdParttimeFulltime32-36 uur
Naar vacature

Regionaal beleidsadviseur OZJT / Jeugdhulpregio Twente

Ga jij het verschil maken voor onze jeugdige inwoners van Twente? Dat kan vanuit de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT).

GGD TwenteOverijsselTijdelijk met uitzicht op vastWelzijn/gezondheidszorgBepaalde tijdParttime
Naar vacature

Vertrouwensarts Veilig Thuis Twente (parttime mogelijk)

Een veelomvattende, uitdagende baan. In een fijne, professionele en eigentijdse omgeving. Kom in Twente werken als vertrouwensarts, en zet je samen met een team van professionals in voor een duurzame aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Veilig Thuis TwenteOverijssel
Naar vacature

Strategisch adviseur HR

SamenTwente: krachtenbundeling voor een gezond, veilig en vitaal Twente. In onze organisatie werken mensen met verschillende professionele achtergronden en talenten, variƫrend van advies en zorgverlening op diverse beleidsterreinen en onderwerpen; van P&O, Communicatie, ICT, Finance, Juridische zaken tot Inkoop & Aanbesteding. Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van en verlenen we zorg aan onze Twentse inwoners.

BedrijfsvoeringOverijsselTijdelijk met uitzicht op vastWOParttimeFulltime32-36 uur
Naar vacature

Sociaal Verpleegkundige OGGZ meldpunt woningvervuiling en gezondheidsspreekuur dak en thuislozen.

Iedereen heeft zijn huis wel eens niet aan kant. Maar woningvervuiling is van een hele andere categorie. Dat weet jij als geen ander. Je wilt deze mensen graag helpen om hun woning en daarmee weer een deel van hun leven op orde te krijgen. Toch wordt hulp niet altijd geaccepteerd. Hoe zorg je dat je een goede relatie opbouwt zodat je achter de voordeur kan komen en hier ook even kan blijven om zorg te verlenen?

GGD TwenteOverijsselTijdelijk met uitzicht op vastWelzijn/gezondheidszorgBepaalde tijd
Naar vacature

Jeugdarts voor het vluchtelingenteam Jeugdgezondheid GGD Twente

Als jeugdarts geloof jij in het belang van een positief opgroeiklimaat voor kinderen. Een omgeving die voorwaarden waarborgt voor ontwikkeling. Het doel is dat kinderen opgroeien tot volwassenen met vertrouwen in zichzelf en de omgeving.

GGD TwenteOverijsselTijdelijkWelzijn/gezondheidszorgWOBepaalde tijdParttimeFulltime
Naar vacature

Projectmedewerker infectieziekten bestrijding (32 uur)

Om goed en effectief te kunnen reageren op een nieuwe infectieziekte, grote uitbraken of bedreigingen van de volksgezondheid is snel handelen noodzakelijk. De corona pandemie heeft ons geleerd dat, naast medisch inhoudelijke professionals, ook professionals nodig zijn met een logistiek organisatietalent. Deze deskundigheden samen maakt dat een GGD slagvaardig kan zijn. Om die reden zoekt GGD Twente een projectmedewerker voor haar team IZB.

GGD TwenteOverijsselWelzijn/gezondheidszorgBepaalde tijdParttime
Naar vacature

Contractbeheerder bij Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente

Als Contractbeheerder bij Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT) ben jij degene die de contracten voor Jeugdhulp en Wmo beheert. Jij zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste tijdstip en de juiste plaats beschikbaar is.

OZJTOverijsselTijdelijk met uitzicht op vastParttime
Naar vacature

Strategisch Marketeer Arbeidsmarkt

Als Strategisch Marketeer Arbeidsmarkt ben jij verantwoordelijk voor het Employer brand en breng je de Employer Value Propositie tot leven!

SamenTwenteOverijsselTijdelijk met uitzicht op vastParttime
Naar vacature

Open sollicitatie of kennismaken

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen?
Of wil je eerst meer informatie, of een dag meelopen?

Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.

Mail naar personeel@samentwente.nl