Gezond Veilig Vitaal

Tijd voor afscheid: Jurgen van Houdt

Het dagelijks bestuur (DB) van SamenTwente heeft op woensdag 8 februari afscheid genomen van bestuurslid Jurgen van Houdt. Jurgen wordt binnenkort burgemeester van gemeente Rijssen-Holten en keert daarom niet terug in het algemeen bestuur van SamenTwente.

Voorzitter Claudio Bruggink, Mark Paters en Samantha Dinsbach bedankten Jurgen voor zijn bijdrage aan SamenTwente en de goede samenwerking. Claudio uitte waardering voor de wijze waarop Jurgen zich de veelheid aan dossiers van het bestuur snel eigen heeft gemaakt.

DB neemt afscheid van Jurgen van Houdt

Het DB is verantwoordelijk voor het nemen van besluiten over het dagelijks beleid van SamenTwente. Een compleet bestuur bestaat uit 3 leden. Met het vertrek van Jurgen is het aan het algemeen bestuur om een nieuw bestuurslid aan te wijzen. Dit gebeurt, naar verwachting, tijdens de vergadering van 19 april 2023.

Het officiële vertrek van Jurgen van Houdt is 7 maart. Tot die tijd blijft hij in functie.

Lees meer over het dagelijks bestuur