Gezond Veilig Vitaal

Even voorstellen: Mark Paters

SamenTwente heeft vanaf september een nieuw algemeen- en dagelijks bestuur. Vandaag stelt Mark Paters (wethouder in Gemeente Twenterand) zich als dagelijks bestuurslid voor:

“Ik ben Mark Paters, getrouwd met Bergitta en woon samen met onze zoon in het mooie Geerdijk waar we de pastoriewoning van de katholieke kerk gekocht hebben. We hebben nog een dochter die samenwoont in Almelo.

Uit overtuiging heb ik me kandidaat gesteld als DB-lid omdat ik geloof in SamenTwente en daar graag samen met iedereen binnen SamenTwente mijn steentje aan bij wil dragen.

In het DB ben ik onder andere portefeuillehouder voor OZJT en Veilig Thuis. Een hele uitdagende portefeuille waar erg veel in gebeurt.”

De algemeen- en dagelijks bestuursleden mogen zich, samen met alle SamenTwente collega’s, gemeenten en ketenpartners, komende vier jaar inzetten voor een gezonder, veiliger en vitaler Twente. Het dagelijks bestuur heeft daarbij een speciale rol: zij zijn actief gekozen uit het algemeen bestuur en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van SamenTwente.