Gezond Veilig Vitaal

Samen doen we meer

SamenTwente in 2022. Het eerste jaar waarin we onze focus écht volledig op een gezond, veilig en vitaal Twente hebben gelegd.
Een samenwerking van en voor de 14 Twentse gemeenten. Want samen doen we meer voor alle inwoners van Twente.

Gezonde, veilige en vitale inwoners

Als directeur van SamenTwente is Samantha Dinsbach trots op de resultaten in 2022.

“2022 was het eerste volledige jaar dat we SamenTwente zijn. Onze medewerkers van de 3 uitvoeringsorganisaties GGD Twente, Veilig Thuis Twente en OZJT zetten zich in voor gezonde, veilige en vitale inwoners van Twente. Dit doen we samen met de 14 Twentse gemeenten, onze ketenpartners en coalities. Dag in, dag uit en juist op die momenten dat inwoners ons nodig hebben. In het jaarverslag vertellen zij over hun diverse en belangrijke werk”.