Gezond Veilig Vitaal

Even voorstellen; Harmjan Vedder

Sinds april is Harmjan Vedder (wethouder gemeente Enschede) lid van het dagelijks bestuur (DB) van SamenTwente. Vandaag stelt hij zich als dagelijks bestuurslid voor.

“Ik ben geboren en getogen in Spakenburg, verhuisde in 2021 naar Enschede, de stad waar mijn echtgenote Lisan vandaan komt. Samen hebben we 3 kinderen.

Sinds april 2023 ben ik wethouder van de gemeente Enschede. Enkele weken na mijn installatie als wethouder ben ik gekozen in het dagelijks bestuur van SamenTwente.

“Fijn dat de leden van het algemeen bestuur mij het vertrouwen hebben gegeven om deze functie te vervullen. Samenwerking tussen de Twentse gemeenten is van groot belang. Zeker ook op het gebied van jeugdzorg en publieke gezondheid. Samen staan we sterker in ons streven naar gezonde(re), vitale(re) en gelukkige inwoners. SamenTwente kan op mijn volle inzet rekenen.”

“Samen staan we sterker”